Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για το συλλαλητήριο της 16ης Μαρτίου: Ο αγώνας συνεχίζεται και πρέπει να είναι ανένδοτος!

“Οι κατοχικές δυνάμεις δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την ελευθερία, την υγεία ή τη ζωή των πολιτών…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι πολίτες του Βόλου απέδειξαν ότι έχουν πλήρη γνώση του τι συμβαίνει στην πόλη τους και κατ’ επέκταση στη χώρα τους. Χιλιάδες άνθρωποι, ειρηνικά, αλλά με αγωνιστικό παλμό, έδωσαν ένα μεγάλο «παρών» στο χθεσινό συλλαλητήριο, διεκδικώντας το αυτονόητο και αποδεικνύοντας ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όταν το δικαίωμά τους στον καθαρό αέρα και στη ζωή, καταπατάται.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο συγχαίρει την επιτροπή αγώνα πολιτών Βόλου για την άριστη διοργάνωση του συλλαλητηρίου και δηλώνει ότι όπως ήταν στο πλευρό της το προηγούμενο διάστημα, έτσι θα είναι και στο μέλλον, μέχρι την επικράτηση του δικαίου.

Οι κατοχικές δυνάμεις δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την ελευθερία, την υγεία ή τη ζωή των πολιτών. Ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη των εταιρειών που εκπροσωπούν και από αυτές αντλούν κεφάλαια και δύναμη για παραμονή στην πολιτική εξουσία. Οι πολίτες οφείλουν να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους και να αντιτάξουν το λαϊκό – εθνικό συμφέρον έναντι του συμφέροντος αυτών που τον έχουν μετατρέψει σε «δουλοπάροικο» και σε «πειραματόζωο» των νεοφιλελεύθερων σχεδίων τους.

Το Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας καλεί τον λαό του Βόλου στη συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά των συμφερόντων της γαλλικής Lafarge και των εγχώριων υποστηρικτών της και υπέρ του δικαιώματος των Βολιωτών στο καθαρό περιβάλλον, στην υγεία και στη ζωή.

Βόλος, 17 Μαρτίου 2019
ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει