Έφοδος και συλλήψεις σε επιχείρηση που πουλούσε «μαϊμού» φιάλες υγραερίου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συνεπικουρούμενη από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λαμίας, μετά τον εντοπισμό φιαλών υγραερίου που έφεραν δικής τους κατασκευής πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η παραγωγή φέρεται να είχε τις εγκαταστάσεις της σε χωριό στη νότια Λαμία, όπου η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και συνέλαβε επτά άτομα, μαζί με τον υπεύθυνο. Ο επιχειρηματίας και φερόμενος ως “εγκέφαλος”, ωστόσο, της «μαϊμού» παραγωγής, διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Το σενάριο ήταν απλό και επικερδές. Ο ιδιοκτήτης έφερνε υγραέριο αυτοκινήτου, το εμφιάλωνε σε φιάλες διαφόρων χωρητικοτήτων και στη συνέχεια τις σφράγιζε με πλαστικά πώματα ασφαλείας με το λογότυπο εταιριών που υποστηρίζουν πρώτη ποιότητα.

Μια μεγάλη παρτίδα με τέτοιες φιάλες – «βόμβες», μπλόκαραν οι αστυνομικοί στο δρόμο για την Πάτρα, από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας στον χώρο παραγωγής, όπου κατασχέθηκαν χιλιάδες παρόμοιες «μαϊμού» φιάλες έτοιμες προς διάθεση στο εμπόριο.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογη δραστηριότητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει