Ενημερωτική συνάντηση της Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή, Αντιδημάρχου Παιδείας και Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Δήμου Βόλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Πέμπτη 25-01-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κ. Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή, Αντιδημάρχου Παιδείας και Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου. Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας παρευρέθηκαν η κ. Δέσποινα Κότογλου,Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο κ. Γιώργος Πολύζος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Μαγνησίας.Στη συνάντηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Διευθυντές των 68 Νηπιαγωγείων και 62 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου.

Η Αντιδήμαρχος καλωσόρισε τους Διευθυντές των σχολείων, ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα και στη συνέχεια ενημέρωσε για θέματα που αφορούντην εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων. Το τμήμα Παιδείας έχει ως κύρια προτεραιότητα την διευκόλυνση της λειτουργίας των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε για το οργανωτικό πλαίσιο των Σχολικών Επιτροπών και της επιλέξιμες δαπάνες. Ζήτησε από τους Διευθυντές να έχει άμεση ενημέρωση σε όποιο έκτακτο πρόβλημα προκύψει, ενώ στη συνέχεια τους ενημέρωσε για την διάθεση συνδιοργάνωσης δράσεων που έχουν να κάνουν με το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, την σχολική διαμεσολάβησηκ.λ.π.

Η Αντιδήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι η άψογη συνεργασία που θεμελιώθηκε από την αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής,θα συνεχιστεί και αυτή την θητεία και όπως πάντα ο Δήμος Βόλου θα είναι στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων ώστε και αυτή η περίοδος να λειτουργήσει εύρυθμα προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις Διευθυντών, ενώ στο τέλος η Αντιδήμαρχος δεσμεύθηκε πως θα εξετάσει αιτήματα του κάθε σχολείου σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στόχο την ιεράρχηση των αναγκών.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει συνάντηση της Αντιδημάρχου Και των Διευθυντών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει