Επίσκεψη στο Κατάρ από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Στέργιος Παπαϊωάννου: «Ενισχύουμε τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας σε όλο τον κόσμο και προωθούμε τα παραδοσιακά προϊόντα για την ενίσχυση των παραγωγών του Πηλίου και του τουρισμού»

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσουν από τις 11 έως 19 Οκτωβρίου 2017 ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής του Κατάρ εν’ όψη της Εορτής του τοπικού Αγίου Ισαάκ του Σύριου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθούν με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο του Κατάρ κ.κ. Μακάριο, με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ κ. Κωνσταντίνο Ορφανίδη, με τον Υπουργό Τουρισμού, τον Υπουργό Ανάπτυξης και μεγάλων έργων, τον Δήμαρχο της Ντόχας, τα Ελληνικά σχολεία, με Ελληνικές και Κυπριακές κατασκευαστικές εταιρίες, με εισαγωγικές εταιρίες τροφίμων και ενδυμάτων και θα προσπαθήσει να εξάγει πηλιορείτικα προϊόντα όπως ελιές, λάδι, φρούτα, αρωματικά φυτά, μέλι, πέτρες Συκής και Νεοχωρίου και πολλά ακόμη προϊόντα.

Θα συναντηθούν με τον διευθυντή του καναλιού Al Jazeera, κ. Abdulla Alnajjar για την τουριστική προβολή του Πηλίου το έτος 2018.

Επίσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει στο Κατάρ σε όλες τις εκθέσεις τουρισμού και παραδοσιακών προϊόντων καθώς και σε παραδοσιακά φεστιβάλ με χορευτικά συγκροτήματα στο Katara Cultural Village, που πραγματοποιεί η Καταριανή Κυβέρνηση κάθε χρόνο.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου δήλωσε: «Ενισχύουμε τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας σε όλο τον κόσμο και προωθούμε τα παραδοσιακά προϊόντα για την ενίσχυση των παραγωγών του Πηλίου και του τουρισμού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει