Εξαγγελίες Κολυνδρίνη στου Κουμιώτη για νέο κόμβο στην Λαρίσης και υπερβαρικό θάλαμο στην Αλόννησο

HXHTIKO: “Εξασφαλίσαμε 10 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά και οδικά έργα – Ο Περιφερειακός του Βόλου έχει καταντήσει γεφύρι της Άρτας…”

Καταιγισμός ειδήσεων το πρωινό της Πέμπτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, από την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία με αφορμή τον Περιφερειακό του Βόλου, τον οποίο χαρακτήρισε “γεφύρι της Άρτας”, απαριθμώντας τις ευθύνες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εξήγγειλε τη χρηματοδότηση νέου κόμβου στην Λαρίσης και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης “Βερτζίνη”, την αναγκαία απόκτηση υπερβαρικού θαλάμου στην Αλόννησο, έτσι ώστε να υποστηρικτεί το μοναδικό υποβρύχιο Μουσείο της χώρας, καθώς επίσης και την εξασφάλιση 10 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά και οδικά έργα.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Κολυνδρίνη εξήγγειλε τη χρηματοδότηση από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας της Μελέτης του Δήμου Βόλου για την κατασκευή κόμβου στην Λεωφόρο Λαρίσης και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης “Βερτζίνη”.

Ερωτηθείσα σχετικά, εξήγγειλε επίσης την αναγκαία απόκτηση υπερβαρικού θαλάμου στην Αλόννησο, έτσι ώστε να υποστηριχτεί το μοναδικό υποβρύχιο Μουσείο της χώρας, καθώς επίσης και την εξασφάλιση 10 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά και οδικά έργα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δεύτερη φάση των αντιπλημμυρικών έργων της Σκιάθου, σε αυτό της Μακρυρράχης Πηλίου αλλά και σε αυτό του μοναστηρίου των Ταξιαρχών του Αγ. Γεωργίου Νηλείας, ενώ έκανε αναφορά και στα έργα που αφορούν στα βράχια του Λόφου Γορίτσας, στο επαρχιακό δίκτυο Αλοννήσου – Γέρακα αλλά και στην αποκατάσταση των κεντρικών εθνικών δικτύων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει