ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αυτό είναι το νέο Κέντρο Υγείας Σκιάθου – Ξεκίνησε η λειτουργία του…!!!

Ευχαριστήρια επιστολή του Κ.Υ. Σκιάθου προς τον δήμαρχο Πρεβεζάνο και νέο τηλέφωνο επικοινωνίας

Στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στον περιφερειακό δρόμο του νήσιου μετακόμισε και τυπικά την Πέμπτη το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, το οποίο από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας άνοιξε τις πύλες του με σκοπό την παροχή Πρωτοβάθμιας Υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού του Παπαδιαμάντη.

Η μετεγκατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από το παλαιό κτίριο στο νέο εντός ουσιαστικά ελάχιστων ωρών, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται ξενοδοχειακός εξοπλισμός για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από δύο πτέρυγες, η μία εκ των οποίων ανήκει ολοκληρωτικά στον παιδιατρικό τομέα.

Το έργο, προϋπολογισμού 2.506.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε με την περίφραξη των υποδομών και υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007 – 2013.

 

Ευχαριστήρια επιστολή Κ.Υ. Σκιάθου προς τον δήμαρχο Πρεβεζάνο

Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, που παρ’ όλο τον φόρτο εργασίας του καλοκαιριού, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα διευθέτησης και καθαρισμού των εξωτερικών χώρων του νέου Κέντρου Υγείας Σκιάθου.

Τρεις υπάλληλοι αστραπιαία και ακούραστα, με την προθυμίας τους, ανέδειξαν το καλό πρόσωπο του δήμου μας και προσωπικά την ευαισθησία του δημάρχου σε θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας όλων μας.

Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας του Κέντρου Υγείας είναι το 24270 22222, στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε όλο το 24ωρο.

Παρά τις όποιες ακόμα ελλείψεις, αφού τα πάντα βρίσκονται υπό διαμόρφωση, το e-Volos.gr βρέθηκε εκεί κατά την επίσημη πρώτη της λειτουργίας του:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει