ΒΙΝΤΕΟ: Το SuperSpeed άνοιξε τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες – Ξεκίνησε μια νέα εποχή

Ο δήμαρχος της Σκιάθου Δ. Πρεβεζάνος, με την Σκιαθίτισσα εκπρόσωπο της Golden Star Ferries Σ. Κουκλουμπάκου και πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν το “ΤΡΙΜΑΡΑΝ” στο παρθενικό του ταξίδι

Η 15η Ιουνίου θα καταγραφεί σίγουρα ως μία ημερομηνία ορόσημο στην ελληνική ακτοπλοΐας, όχι τόσο γιατί μία εταιρεία συνδέει μέσω του λιμένα της Θεσσαλονίκης τη Β. Ελλάδα με τον εμπορικότερο προορισμό του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου, το νησιωτικό σύμπλεγμα των Β. Σποράδων, όσο γιατί το πραγματοποιεί με ένα σκάφος αξιόπλοο, αξιόπιστο, ασφαλές και συνάμα γρήγορο.

Το Super Speed, πιστό στο ραντεβού του, ξεκινώντας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο νησί του Παπαδιαμάντη, σ’ ένα παρθενικό ταξίδι, στο πρώτο κατάπλου του οποίου έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρώτο πολίτη του δήμου Σκιάθου, τον δήμαρχο Δ. Πρεβεζάνο, την Σκιαθίτισσα εκπρόσωπο της Golden Star Ferries Σ. Κουκλουμπάκου, η οποία βρέθηκε από την Πέμπτη στο νησί για τις κατάλληλες προετοιμασίες, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κ. Ευσταθίου και πλήθος κόσμου, που θαύμαζε και φωτογράφιζε το αντικειμενικά εντυπωσιακό σκάφος στο λιμάνι του νησιού.

Το σκάφος θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και επιστροφή, ενώ πολύ σύντομα, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του Radio Marconi 96,1 F.M. ο εκ των αδερφών πλοιοκτητών Στεφάνου, Γιώργος Στεφάνου, στην περιοχή θα προστεθεί και δεύτερο σκάφος, συνδέοντας τα νησιά και με το λιμάνι του Βόλου.

ΔΕΙΤΕ πλάνα από τον πρώτο κατάπλου του Super Speed στο λιμάνι της Σκιάθου και ΑΚΟΥΣΤΕ όσα δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr η εκπρόσωπος της Golden Star Ferries Σ. Κουκλουμπάκου, ο λογιστής του σκάφους αλλά και ο δήμαρχος του νησιού Δ. Πρεβεζάνος:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει