ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Επιστρέφει στον αέρα των F.M. από την Παρασκευή 1η Σεπτέμβρη

Ο καπετάνιος των ερτζιανών καθημερινά λίγο μετά τις 9.00 στο Radio Marconi 96,1 F.M.

“Όλα στη φόρα” και Γιώργος Κουμιώτης ξανά στα ερτζιανά, από το πρωινό της Παρασκευής 1η Σεπτέμβρη καθημερινά, Δευτέρας έως Παρασκευή, λίγο μετά τις 9.00 στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”.

Η δημοφιλέστερη ενημερωτική εκπομπή του βολιώτικου ραδιοφώνου, μετά από μια θερινή παύση λίγων εβδομάδων, επιστρέφει και μάλιστα με πολλές – πολλές εκπλήξεις.

Η συνταγή του εδώ και δεκαετίες leader της Βολιώτικης Ελεύθερης Ραδιοφωνίας… γνωστή και μη αντιγράψιμη…

Η πλειοψηφία των ακροατών συντονισμένη…

H καθημερινή εκπομπή “Όλα στη Φόρα”, που παρουσιάζει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης και η ομάδα του, χαίρει όλων των φώτων προβολής και κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση. Η ενασχόληση με τα κοινά και τα προβλήματα του τόπου, οι παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής και κοινωνικής χροιάς, αλλά και το δυναμικό, που πολλές φορές ξεγελάει και αποκαλείται από τους τοπικούς “άρχοντες” επιθετικό, ύφος του δημοσιογράφου, καθιστούν όλα αυτά τα χρόνια το “Radio Marconi 96,1 F.M.” νούμερο 1 στις προτιμήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακροατών της περιοχής.

To ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα χρόνου ρεκόρ, η συμμετοχή των πολιτών μέσω του μικροφώνου ακέραια και σαφής, ενώ η παρέμβαση τόσο ουσιαστική, που παίρνει διαστάσεις, απασχολώντας για μέρες τον τοπικό Τύπο και τα υπόλοιπα Μέσα.

Όταν έχουμε να κάνουμε με την έννοια κριτική, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο άμεσα, αφού το πάθος εκλαμβάνεται πολλές φορές ως προσωπικό, αλλά εκεί είναι που γίνεται και πάλι το λάθος από τους τοπικούς “άρχοντες”… Δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο… παρά μία ακόμα κριτική στάση, που όλοι είναι χαρούμενοι και κερδισμένοι όταν χαρακτηρίζεται και επικοδομιτική, γεγονός που κατά διαβολική σύμπτωση συμβαίνει πάντα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει