Η ομάδα Μπέου στον Μεγάλο Τελικό του 31ου Ανεπίσημου Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Βόλου

Την Τρίτη στις 7.00 το απόγευμα στα γήπεδα του Άλσους Ελικοδρομίου

Η ομάδα στην οποία μεταξύ άλλων (Λιαδέλης, Βλιώρας κ.α.) αγωνίζεται και ο ίδιος προσωπικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο του 31ου Ανεπίσημου Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου, με προπονητή τον Μιχάλη Καπουρνιώτη (Γυναικεία ομάδα Ολυμπιακού Βόλου), κατάφερε και προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό της Κατηγορίας των μη Επίσημων Αθλητών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, στις 7.00, στα γήπεδα του Άλσους Ελικοδρομίου στη Ν. Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η “Αντιποίηση Αρχής”, όπως ονομάζεται για λόγους ξεκάθαρα συμβολισμού η ομάδα, θα παραταχθεί σε πλήρη σύνθεση με σκοπό κυρίως να γιορτάσει τον θεσμό και έπειτα… γιατί όχι και να κερδίσει τον τίτλο του Τουρνουά. Ένα θεσμοθετημένο Τουρνουά, οι διοργανωτές του οποίου μπορούν να υπερηφανεύονται και φέτος για τη συμμετοχή της νεολαίας σ’ έναν θεσμό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε απαξιωθεί και που η δημοτική αρχή έχει θέσει ως σκοπό να απογειώσει τα επόμενα χρόνια, σε μια αποδεδειγμένη μπασκετούπολη, όπως ο Βόλος, ο οποίος φέτος γιορτάζει και την επάνοδο της Γυνακείας Ομάδας του Ολυμπιακού στα μεγάλα σαλόνια.

Διότι είναι σαφώς προτιμότερο να απολαμβάνουμε τη νεολαία μας στα γήπεδα, παρά οπουδήποτε αλλού… Και τούτο χρειάζεται πράγματι δημοτική πολιτική, ανεξαρτήτως προσώπων και συγκυριών…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει