«Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον συναγωνιστή Θανάση Κοντονίνα»

“Ήταν ακούραστος, ανήσυχος και ασυμβίβαστος μαχητής…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον συναγωνιστή Θανάση Κοντονίνα, που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή. Έναν άνθρωπο που όλη του η ζωή του ήταν αφιερωμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του λαού μας.

Ο Θανάσης Κοντονίνας συμπορεύτηκε με το ΚΚΕ πολλές δεκαετίες. Ήταν μπροστάρης στους αγώνες με τις θέσεις του ΚΚΕ σε πολλούς τομείς που υπηρέτησε στο κίνημα. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΤΑΕ Βόλου.

Όλοι θα θυμόμαστε την παρουσία και την καθημερινή προσφορά του στους κοινωνικούς αγώνες. Τη ζωντάνια του και το ενδιαφέρον του για κάθε ζήτημα. Τη συνέπεια με την οποία υπηρέτησε το λαϊκό δίκιο. Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, τον πολιτισμό, την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης των αγώνων του λαού μας και της εθνικής αντίστασης, τα προβλήματα της πόλης. Ήταν ακούραστος, ανήσυχος και ασυμβίβαστος μαχητής. Ο Θανάσης θα αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικής ζωής και δράσης.

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει