Μαραβέγιας στον Γ. Κουμιώτη: “Τα πιο σπουδαία νέα είναι ότι Γηροκομείο και Ορφανοτροφείο, θα αποκτήσουν ασφαλιστικές ενημερότητες…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Είχα την χαρά να συναντηθώ με την υφυπουργό κα Δόμνα Μιχαηλίδου… Το υπουργείο ετοιμάζεται να εισάγει διάταξη με την οποία θα μπορέσει να γίνει διακανονισμός ανάμεσα σε αυτά τα ιδρύματα και τον ΕΦΚΑ…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, σχολιάζοντας και αναλύοντας όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ήταν αυτά αφορούν στην δυναμική εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα, είτε στο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά, είτε ακόμα και στο Νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλή για την αναδιοργάνωση του e-ΕΦΚΑ.

Ο κ. Μαραβέγιας όμως αναφέρθηκε και στα πιο σπουδαία, όπως τα χαρακτήρισε νέα, τα οποία αφορούν στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Ορφανοτορείο και στο Γηροκομείο Βόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τα πιο σπουδαία νέα αφορούν δύο μεγάλα και ιστορικά ιδρύματα της περιοχής, που επιτελούν και τεράστιο κοινωνικό έργο. Μιλάω για το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο του Βόλου. Είχα την χαρά την περασμένη εβδομάδα να συναντηθώ με την κα Δόμνα Μιχαηλίδου, την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που έχει στην αρμοδιότητά μεταξύ άλλων και τα δύο αυτά ιδρύματα της περιοχής μας. Το υπουργείο λοιπόν ετοιμάζεται να εισάγει διάταξη με την οποία θα μπορέσει να γίνει ένας διακανονισμός ανάμεσα σε αυτά τα ιδρύματα και τον ΕΦΚΑ… Μεγάλη ανακούφιση να έχουν αυτά τα ιδρύματα ενημερότητες για να μπορούν να εισπράξουν από την Πολιτεία και να επιχορηγηθούν αλλά και να πάρουν όλα όσα χρήματα δικαιούνται, για να μπορέσουν να επιβιώσουν, είναι ιδρύματα που δεν πρέπει να χαθούν”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει