Ναι μεν, αλλά… του ΟΣΕ για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου – Οι άμεσες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και η αυστηρή επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη, προκάλεσαν ανακοίνωση του ΟΣΕ: “Δεν κλείνει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Βόλου”

Οι αθρόες συνταξιοδοτήσεις των στελεχών του, οδηγήσαν σε επείγουσες αποσπάσεις ανθρώπινου δυναμικού στη Λάρισα, υποστηρίζει ο ΟΣΕ

Τα δεκάδες δημοσιεύματα, οι άμεσες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και η αυστηρή επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη, προς τους Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΟΣΕ Α.Ε. και Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., κοινοποιούμενη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, οδήγησαν σε ανακοίνωση τον Οργανισμό, μέσω της οποίας παραδέχεται τις αποσπάσεις ανθρωπίνου δυναμικού στη Λάρισα, λόγω αθρόων συνταξιοδοτήσεων, μεν, αλλά ξεκαθαρίζει ότι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Βόλου δεν κλείνει ούτε πρόκειται να κλείσει!

Σε κάθε περίπτωση η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας συνεχίζει να ελπίζει! Ελπίζει στην αναβάθμιση της σύνδεσης με ηλεκτροκίνηση, ελπίζει στην παράκαμψη της Νέας Ιωνίας, ελπίζει στη σύνδεση με το Λιμάνι του Βόλου και στη σύνδεση με τις ΒΙΠΕ 1 και 2. Ελπίζει στη σύνδεση με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και τη ΒΙΠΕ Αλμυρού, πράγματι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΣΕ, σε ένα ευρύτερο εντυπωσιακό σιδηροδρομικό σχεδιασμό με σκοπό την ενίσχυση των συνδυασμένων μεταφορών και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Λιμένα Βόλου στο μεταφορικό τοπίο της χώρας… Ελπίζουμε… Και ως τοπική κοινωνία όλα τα παραπάνω τα διεκδικούμε εδώ και χρόνια… Τα διεκδικούμε από τον καιρό που οι δύο πόλεις συνδέονταν σιδηροδρομικά τουλάχιστον ανά μία ώρα μέσα στην ημέρα… Τα διεκδικούμε από κάθε κυβέρνηση και από κάθε βουλευτή. Δυστυχώς όμως… Ίδιες υποσχέσεις, από πολλές κυβερνήσεις και ακόμα περισσότερους βουλευτές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει