Ο δήμαρχος Κουτσάφτης τα είπε έξω από τα δόντια: “Αυτά είναι τα παράπονά μας…” – Οι ελλείψεις σε τράπεζα, σε γιατρούς, μηχανικούς, το Κέντρο Υγείας και το Γυμνάσιο Ζαγοράς χωρίς Μαθηματικό

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Προτεραιότητά μας οι συνδέσεις του Δήμου και ο βιολογικός… Αυτά είναι τα έργα σε εξέλιξη και αυτά πρέπει να γίνουν…”

“Ποταμός” ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης το πρωινό της Παρασκευής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο δήμαρχος μίλησε για όλα έξω από τα δόντια, από τα εν εξελίξει έργα και αυτά που πρέπει να γίνουν, δίνοντας προτεραιότητα στις συνδέσεις του Δήμου και στον βιολογικό, μέχρι τα πάγια προβλήματα που δημιουργούν οι πάρα πολλές ελλείψεις.

Ο κ. Κουτσάφτης, αναφερθείς στα παράπονα του Δήμου, αναφέρθηκε τόσο στην απίστευτη ιστορία που βιώνουν με το τραπεζικό θέμα, την έλλειψη σε μηχανικούς, που πηγαίνει όλα τα θέμα παραπίσω, την έλλειψη σε γιατρούς και τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Κέντρο Υγείας, μέχρι ακόμα – ακόμα και στην επί δύο μήνες έλλειψη Μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει