Ο Μεϊκόπουλος στον Κουβέλη για την 32η ΤΑΞΠΝ και οπλίτη γιατρό στην Αλόννησο

Ο αναπληρωτής υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για την Αλόννησο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν και έθεσε ο βουλευτής στον αναπληρωτή Υπουργό ήταν και το τοπικό ζήτημα της ενδεχόμενης μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών του Στρατοπέδου Γεωργούλα που βρίσκεται εντός της πόλης του Βόλου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής σχεδίασης της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος του επεσήμανε ότι η παρουσία της Ταξιαρχίας αποτελεί πηγή τόνωσης για την πόλη και ότι στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, για κάθε απόφαση που λαμβάνεται σε επιχειρησιακό επίπεδο, θα πρέπει να συνεκτιμούνται και τα κριτήρια του κοινωνικού και οικονομικού αντίκτυπου που μπορεί αυτή να έχει σε κάθε περιοχή.

Επίσης ο Βουλευτής έθεσε και το θέμα της επείγουσας ανάγκης κάλυψης του Περιφερειακού Ιατρείου της Αλοννήσου από οπλίτη γιατρό, δεδομένου του γεγονότος ότι η θητεία του γιατρού που υπηρετεί εκεί λήγει σύντομα. Τόνισε μάλιστα ότι οι ανάγκες για την ιατρική κάλυψη του νησιού είναι ιδιαιτέρως αυξημένες λόγω και της έναρξης της θερινής περιόδου. Ο αναπληρωτής Υπουργός αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα του ζητήματος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα κάλυψης του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου από οπλίτη γιατρό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει