Ο βουλευτής Μαραβέγιας μέλος της Διαρκούς Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 17 Ιουλίου συγκροτήθηκε σε σώμα η Βουλή, που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ακολούθησε η ορκωμοσία των βουλευτών, η εκλογή Προέδρου της Βουλής και κατά την εξέλιξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβερνήσεως, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, έγιναν και οι τοποθετήσεις των βουλευτών στις Διαρκείς Επιτροπές του ενδιαφέροντός τους.

Οι Διαρκείς Επιτροπές συνιστώνται και συγκροτούνται προκειμένου να επεξεργάζονται και να εξετάζουν σχέδια νόμων ή προτάσεις νόμων. Μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 και την αντίστοιχη τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, μπορούν να ασκούν και νομοθετικό έργο και κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ο χειρουργός, νεοεκλεγείς βουλευτής, Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας τοποθετήθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία ορίζεται αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Υγείας. Η εν λόγω τοποθέτηση αποτελεί ελπίδα για τον Νομό Μαγνησίας, καθώς ο βουλευτής θα μπορέσει να προωθήσει άμεσα τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει