Ποιοί εκθέτουν την υπουργό Γκάγκα; “Δραματική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου… Πέντε διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ… Παρά τις υποσχέσεις της υπουργού, μία γιατρό έφεραν, με προβλήματα υγείας, λίγο πριν τη σύνταξη”, δηλώνει ο πρόεδρος των γιατρών Χαυτούρας

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Τελικά ο κ. Σερέτης είναι πιο δυνατός από το υπουργείο… Να δείξει τα κότσια του το υπουργείο!”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωινό της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Νίκος Χαυτούρας, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, απ’ όπου κατήγγειλε ότι παρά τις υποσχέσεις της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα την Τρίτη από το Βόλο, για ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρούς παθολόγους και πνευμονολόγους, δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικά.

“Τα πράγματα παραμένουν δραματικά, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Από την ημέρα που ήρθε η υπουργός, δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις, δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικά. Έφεραν μία γιατρό με προβλήματα υγείας, λίγο πριν τη σύνταξη. Κανέναν άλλο γιατρό. Μία παθολόγος, που ο άντρας της εργάζεται στο Βόλο, προσπαθεί να έρθει από τον Δομοκό στο Βόλο εδώ και έναν χρόνο και ο κ. Σερέτης (σ.σ. Διοικητής 5η ΥΠΕ) τη θέλει στην Λαμία. Τελικά ο κ. Σερέτης είναι πιο δυνατός από το υπουργείο και η γιατρός θα παραμείνει στη Λαμία. Είναι μονόδρομος να δείξει τα κότσια του το υπουργείο”.

Ερωτηθείς για την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο κ. Χαυτούρας δήλωσε ότι οι νοσηλείες αριθμητικά ανεβοκατεβαίνουν, μειώθηκαν από τη Δευτέρα, αλλά αυξήθηκαν εκ νέου, ενώ τόνισε ότι τέσσερις covid και ένας μη covid, ασθενείς, βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός Μ.Ε.Θ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει