Ψωμιάδης στο Marconi 96,1 F.M.: Είμαι φαν του Μπέου, έτσι πρέπει να είναι οι δήμαρχοι

HXHTIKO: “Το χρίσμα το δίνει ο λαός, ο λαός ψηφίζει, δεν ψηφίζουν τα κόμματα ή οι επιχειρηματίες ή οι παράγοντες…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την απόφασή του να διεκδικήσει την δημαρχία της Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας μάλιστα φαν του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και τονίζοντας ότι έτσι πρέπει να είναι οι δήμαρχοι.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν έχει εξασφαλίσει ή θα διεκδικήσει το χρίσμα της ΝΔ, ο κ. Ψωμιάδης είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ παραμένω ακόμα στη ΝΔ, είμαι μέλος της ΝΔ, παρόλο που έχω ζητήσει επανηλειμένα τη διαγραφή μου, δεν μου την κάνουν, αυτό είναι το ανεξήγητο. Από εκεί και πέρα και το 2002, όταν αποφάσισα να κατέβω για Νομάρχης και πήγα στον Καραμανλή, είναι πράγματα που πρώτη φορά τα λέω, ο Καραμανλής δεν ήθελε να κατέβω, εξεμάνη, αλλά εγώ κατέβηκα και η ΝΔ στήριξε την υποψηφιότητά του και πήρα 52-53%. Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος εκείνος που να ενώσει το λαό. “, για να συνεχίσει:

“Το χρίσμα τί να το κάνω, το χρίσμα το δίνει ο λαός, ο λαός ψηφίζει, δεν ψηφίζουν τα κόμματα ή οι επιχειρηματίες ή οι παράγοντες. Εδώ υπάρχει μια επανάσταση και στο δήμο μέσα και στην κοινωνία και ιδιαίτερα στη Νέα Δημοκρατία. Με χρωστάει η ΝΔ. Η ΝΔ με έσυρε στα δικαστηρια. Είναι όλα αθωωτικά, έχω άλλο ένα δικαστήριο που και σ’ αυτό θα λάμψει η αλήθεια, γιατί όλα τα στοιχεία με τα οποία με έστειλαν ήταν ψεύτικα, ήταν αναληθή, έπρεπε να με καθαρίσουν και δεν μπορούσαν πολιτικά, με σύρανε στα δικαστήρια, για τα υπόλοιπα ρωτήστε τον Αντώνη από την Καλαμάτα”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει