Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Βόλου κος Αναστάσιος Μπατζιάκας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Grow Greek Tourism Online της Google σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και την συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. Μαγνησίας και το Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας, για τους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Την δράση επιμόρφωσης παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουριστικού τομέα της περιοχής, ενώ τα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, η παρουσίαση και χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση μιας επιχείρησης όλο το χρόνο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της Google ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Η ομάδα της Google σημείωσε ότι το προηγούμενο διάστημα οι τοπικές επιχειρήσεις του προορισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 εξατομικευμένες συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις, ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην επιμορφωτική ενέργεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Βόλου κος Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κος Γιώργος Ζαφείρης. Η ομάδα της Google θα συνεχίσει να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μαγνησίας, πραγματοποιώντας συναντήσεις κατ’ ιδίαν με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει