ΣΟΚ στην ΑΛΟΝΝΗΣΟ: Εργάτες εντόπισαν ανθρώπινο σκελετό – Συναγερμός στις Αρχές

Εν αναμονή των εξετάσεων DNA

Οι εξετάσεις DNA που ζητήθηκαν από τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ θα ρίξουν φως στο μυστήριο που έχει προκληθεί στο νησί της Αλοννήσου, απ’ τη στιγμή που το πρωινό της Δευτέρας οι εργάτες συνεργείου, που θα έκανε την εγκατάσταση αποχέτευσης σε οικοδομή που είχε εγκαταλειφθεί για χρόνια (από το 2011), βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα στην περιοχή Κάμπος, Βότση. Ένας ανθρώπινος σκελετός αποκαλύφθηκε στον πάτο του λάκκου που είχε σκαφτεί από παλιά για να γίνει κάποιος βόθρος.

Χθες έφθασε στο νησί κλιμάκιο αστυνομικών του εγκληματολογικού για να διερευνήσουν το θέμα. Τα οστά μεταφέρθηκαν στο Βόλο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνουν εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για έναν 54χρονο άντρα, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Αλόννησο, ο οποίος παραθέριζε σε φιλικό του σπίτι κοντά στην περιοχή που βρέθηκε ο σκελετός. Τότε έγιναν έρευνες αλλά δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο 54χρονος άντρας εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου.

Εκτός από τις εξετάσεις DNA τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα διερευνήσουν αν ο θάνατος του ανθρώπου που ανήκει ο σκελετός προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή έπεσε στον όχτο που οδηγεί από τη θέση Βότση στη Στενή Βάλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει