Κάλεσμα αλληλεγγύης στον δικαστικό αγώνα της καθαρίστριας από το Βόλο από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

6 Φεβρουαρίου εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης της ποινής δεκαετούς κάθειρξης

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 6 του Φλεβάρη εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης της ποινής δεκαετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί στη συναδέλφισσά μας καθαρίστρια για την παραποίηση του ενδεικτικού της Ε΄ Δημοτικού σε απολυτήριο Δημοτικού, δηλαδή ενός απολυτηρίου που της επέτρεψε να δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες!

Μετά το κύμα πρωτοφανούς συμπαράστασης που ξεσήκωσαν τα ταξικά σωματεία, έγινε δυνατή η αποφυλάκισή της, το ελάχιστο μπροστά σε αυτήν την κατάφωρη αδικία, που στην ουσία οδηγούσε στη φυσική και οικονομική εξόντωση την ίδια και την οικογένειά της.

Ήταν μια πρώτη νίκη απέναντι στην προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν τέτοιες περιπτώσεις σαν «αντισώματα» του αστικού κράτους στη σαπίλα του, τη στιγμή που η Κυβέρνηση από τη μια καταδικάζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση τα λαϊκά νοικοκυριά και από την άλλη επιδοτεί με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τους επιχειρηματικούς ομίλους και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζομένους -σε κάθε χώρο δουλειάς και με όλους τους τρόπους- να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην αγωνίστρια της ζωής ενόψει της προσεχούς δίκης!

Ο ΑΓΩΝΑΣ θα είναι μακρύς αλλά είναι η μόνη ΕΓΓΥΗΣΗ για να επανέλθει η συναδέλφισσά μας στην εργασία της, με αναίρεση της ποινής της και αναγνώριση των δεδουλευμένων της!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει