Στο Βόλο η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Τις εργασίες θα φιλοξενήσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος θα φιλοξενήσει το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων ξενοδοχείου της πόλης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Το διήμερο αυτό η Μαγνησία θα αποτελέσει το κέντρο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, καθώς στο Βόλο αναμένεται να βρεθούν εκπρόσωποι και από τα 59 Επιμελητήρια όλης της χώρας, αλλά και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής, με καλωσόρισμα όλων των επιμελητηριακών παραγόντων από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Μεταξύ άλλων, κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, αναμένεται η έγκριση του προϋπολογισμού της ΚΕΕΕ για το έτος 2018.

Κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται η παρουσία κυβερνητικών παραγόντων, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος θα μιλήσει για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και για τα κίνητρα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα βραβεύσει τοπικές επιχειρήσεις που έχουν επιδείξει ξεχωριστές και καινοτόμες επιδόσεις μέσα στην χρονιά, αναδεικνύοντας την δυναμική που αναπτύσσει το επιχειρείν στην περιφέρεια σε αυτή την δύσκολη για την χώρα χρονική συγκυρία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει