ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: “Ο Δήμος Βόλου δίνει τα μέγιστα για την καλύτερη λειτουργία της πόλης μας”

“Μέσω από μια άριστη συνεργασία με το Δήμο Βόλου τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Επαγγελματίες της Εστίασης έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και πάντα οι Αρμόδιοι έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές να μας ακούσουν και να μας βοηθήσουν”

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Χώρα μας, οι Επαγγελματίες και η κοινωνία στο σύνολό της έχει ταλαιπωρηθεί και δοκιμαστεί από διαδοχικές κρίσεις, οικονομικές, υγειονομικές, κλιματικές. Ειδικά η Μαγνησία και οι Πολίτες της μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2023, ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν, να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα.

Για να προχωρήσουμε μπροστά απαιτείται ενότητα και ομόνοια. Οι πληγές στο Βόλο είναι ακόμα αρκετές. Μόνο όλοι μαζί σε συνεργασία θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο κλάδος της Εστίασης πάντα ήταν, είναι και θα είναι πρόθυμος και θα στηρίζει έμπρακτα την Κοινωνία μας. Η Εστίαση είναι βασικός παράγοντας της ψυχαγωγίας του κόσμου αλλά και της τοπικής οικονομίας. Είναι κοντά στους Πολίτες και προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί.

Δυστυχώς, κατά καιρούς δημοσιεύματα κατακρίνουν τη δράση του Δήμου Βόλου. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Βόλου δίνει τα μέγιστα για την καλύτερη λειτουργία της Πόλης μας και έχει συντελέσει ουσιαστικά στην ομαλότερη και πιο παραγωγική λειτουργία των επιχειρήσεων της Εστίασης. Μέσω από μια άριστη συνεργασία με το Δήμο Βόλου τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Επαγγελματίες της Εστίασης έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και πάντα οι Αρμόδιοι έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές να μας ακούσουν και να μας βοηθήσουν. Με δημοσιεύματα καταπέλτες ενάντια στο έργο του Δήμου μας, το μόνο αποτέλεσμα είναι να πηγαίνουμε πίσω. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η εξέλιξη και η πρόοδος.

Ο Βόλος κατάφερε να είναι ο Νο1 προορισμός στην Ελλάδα. Αυτό επετεύχθη με τη συνδρομή όλων μας και του Δήμου Βόλου. Οφείλουμε όλοι μαζί να σταθούμε στα πόδια μας και να φροντίσουμε για να παραμείνει ο τόπος μας στην κορυφή των προορισμών για όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο τόπος μας μπορεί να γίνει όπως ακριβώς ήταν πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ακόμα καλύτερος. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί επαγγελματίες, εργαζόμενοι, καταναλωτές με ομαδικό πνεύμα και με τη στήριξη του Δήμου Βόλου. Έτσι ο Βόλος θα γίνει και πάλι η πρώτη επιλογή όλων σε όλη την Ελλάδα.

Η Εστίαση θα είναι πάντα παρούσα, διατηρώντας την κοινωνική της υπόσταση, ψυχαγωγώντας τους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες, και πάνω απ’ όλα συνεισφέροντας στην οικονομία του Βόλου και της Μαγνησίας συνολικά.

Όλοι Μαζί Μπορούμε!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει