Συνέχεια εξαιρετικών εμφανίσεων με 10 συμμετοχές σε τελικούς και 3 ακόμη μετάλλια για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στο Grand prix Akropolis

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εξαιρετικές εμφανίσεις, βελτίωση ατομικών επιδόσεων, συμμετοχές σε τελικούς και κατάκτηση νέων μεταλλίων ήταν ο απολογισμός για τους νεαρούς κολυμβητές -τριες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στο διεθνές Grand prix Akropolis που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 28-29-30 Μαΐου στο κλειστό ολυμπιακό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ.

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, το Σάββατο 29/05 τέσσερις αθλητές μας προκρίθηκαν και συμμετείχαν στους απογευματινούς τελικούς κι είχαμε την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στα 200 πεταλούδα ανδρών από τον Γιάννη Κοντοβά με ατομική επίδοση.

Η Ευτυχία Ιωαννίδη κατέκτησε την 4η θέση στα 100 ύπτιο γυναικών.

Ο Δημήτρης Αναστασάκης κατέλαβε στα 100 ύπτιο ανδρών την 7η θέση στο μικρο τελικό και η Λυδία Παντελόγλου την 5η θέση στο μικρο τελικά στα 200 πεταλούδα γυναικών.

Το Σάββατο, την αποστολή επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
κ.Στεργιος Φάτσης συγχαίροντας αθλητές και προπονητές καθώς και τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας κ.Νίκο Γέμελο για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας.

Την τρίτη ημέρα των αγώνων – Κυριακή 30/05, οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας προκρίθηκαν και συμμετείχαν σε τέσσερις τελικούς και κατέκτησαν άλλα δύο μετάλλια ένα ασημένιο με την Ευτυχία Ιωαννίδη στα 200 ύπτιο γυναικών και ένα χάλκινο με τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 400 μικτή ατομική ανδρών. Στον ίδιο τελικό του αγωνίσματος συμμετείχε και ο Δημήτρης Αναστασάκης που κατέλαβε την 5η θέση.

Επίσης ακόμη μια πρόκριση από τον Γιώργο Ιωαννίδη στο μικρο τελικό 200 ύπτιο ανδρών όπου κατέλαβε την 3η θέση.

Η αποστολή της ομάδας ολοκλήρωσε τις προσπάθειες συμμετέχοντας στις σκυταλοδρομίες
4Χ100 ελεύθερο ανδρών, κατακτώντας την 4η θέση ( Κοντοβάς Γιάννης. Αναστασάκης Δημήτρης ., Μιαρίτης Αλέξανδρος , Λιάκο Γιάννης ) και 4Χ100 ελεύθερο γυναικών κατακτώντας την 5η θεση (Ιωαννίδη Ευτυχία, Παντελόγλου Λυδία, Σούμπαση Λαμπρινή, Μαρκάτα Σοφία )

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές της αποστολής Νίκο Γιαννόπουλο και Ειρήνη Μπέλλου καθώς και στην κ. Έφη Πασαλλίδου συνοδό της αποστολής και μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος για την άρτια οργάνωση και εκτέλεση αυτής .

Ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Στέργιο Φάτση για την παρουσία του στους αγώνες και τη στήριξη στο τμήμα κολύμβησης.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και πάντα επιτυχίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει