Σύσκεψη για τη συνεργασία Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας στον Βόλο

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επιβεβαιώνοντας το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής του Βόλου και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Βασ. Καραϊσκου, του διοικητή της Τροχαίας, κ. Θαν. Κουλούρη και του διοικητή του Α.Τ Βόλου, κ. Μπαλατσούκα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ιδιαίτερα στην παράνομη στάθμευση, οι έλεγχοι στη λειτουργία των λαϊκών αγορών και οι έλεγχοι στα καταστήματα για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Καραϊσκος υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία του θα συνδράμει στην εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών και εκδήλωσε τη βούληση του για αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία στην καθημερινή μάχη που δίνεται προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον πολίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει