Τα λόγια συγκίνησης για την οικογένεια Μολοχίδη από τον γιατρό Μεϊκόπουλο και η αναδρομή Κουμιώτη στα μαθητικά τους χρόνια

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ

Στην στάση αλλά και την δομή της οικογένειας του Γιάννη Μολοχίδη, την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω της ιδιότητάς του στο Νοσοκομείο του Βόλου, έζησε από κοντά, στάθηκε με συγκίνηση ο γιατρός της πόλης Μιχάλης Μεϊκόπουλος, μιλώντας το πρωινό της Δευτέρας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, ο οποίος ως συμμαθητής, στο ίδιο θρανίο, με τον Γιάννη Μολοχίδη, έκανε μία εξίσου συγκινητική αναδρομή στα μαθητικά τους χρόνια.

“Πάντως, επειδή εγώ τον έζησα την τελευταία φάση της ζωής του, ποτέ δεν του έλειψε η αξιοπρέπεια, ποτέ δεν του έλειψε το κουράγιο”, τόνισε ο γιατρός Μεϊκόπουλος, για να συνεχίσει:

“Είδα μια οικογένεια η οποία ήταν δίπλα του. Ήταν παραδοσιακή προσφυγική ποντιακή οικογένεια, αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε, το θεσμό της οικογένειας, που είναι βασικό πράγμα στην κοινωνία μας. Δίπλα του, τα παιδιά του, η γυναίκα του, η πεθερά του, όλοι κοντά για να τον βοηθήσουν και να μην τον αφήσουν ποτέ μόνο του.”

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει