Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τη διακίνηση ναρκωτικών στο Βόλο;

Κάθε τρεις και λίγο στο ίδιο έργο θεατές. “Συνελήφθη για κατοχή ποσότητας κάνναβης, μικτού βάρους τάδε…” Την εβδομάδα μάλιστα που πέρασε οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου επί τρεις συνεχόμενες μέρες συνελάμβαναν και έναν πιτσιρικά ή πιτσιρίκα στο λιμάνι με ποσότητες, όχι μόνο κάνναβης αλλά και κοκαΐνης.

Αν συνυπολογίσουμε και τα περιστατικά των προηγούμενων μηνών, με αναφορές σε ναρκωτικά όπως η ηρωινή ή και σε ακόμη χειρότερης ποιότητας και αμφιλεγόμενης προέλευσης, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Την ώρα μάλιστα που οι Αρχές κάνουν την δουλειά τους, μήπως να αναλογισθούμε ποιός θα ασχοληθεί σοβαρά με το φαινόμενο, που ναι μεν είχε ξεχαστεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της δεκαετίας του ’90, στις μέρες μας όμως και κυρίως τους τελευταίους μήνες επανέρχεται και μάλιστα δριμύτερο;

Μήπως κάποιοι να συντονιστούν καλύτερα στον θεσμικό τους ρόλο και να πάρουν πρωτοβουλίες;

Όχι ρε, μην ψάχνετε να βρείτε εάν φωτογραφίζει κάποιον συγκεκριμένο το σχόλιο, αναφερόμαστε στους πάντες, σε όσους τέλος πάντων μπορούν να λάβουν κάποια πρωτοβουλία για την καταπολέμηση του φαινομένου. Η κοινωνία εκπέμπει S.O.S. …θα το εννοήσει κανείς:

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει