Θέμης Τζούνης στον Γ. Κουμιώτη: “Λόγω της προνοητικότητας του δημάρχου Μπέου να μπούμε στις Ενεργειακές Κοινότητες, ο Δήμος Βόλου 10 βήματα μπροστά…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έτσι προετοιμάσαμε φέτος τα σχολεία…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Βόλου και νυν πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής β’ βαθμιας Εκπαίδευσης, Θέμης Τζούνης, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Τζούνης, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις δράσεις, τις συνεργασίες και τις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής τόσο για την αντιμετώπιση των αναγκών των κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς, από τις οποίες προέκυψαν αμέτρητες παρεμβάσεις ανακαινίσεων και αγοράς μηχανημάτων (φωτοτυπικά, υπολογιστές κ.α.) αλλά και υγειονομικού υλικού, ερωτηθείς, αναφέρθηκε και στην ενεργειακή κρίση.

Παρουσιάζοντας συγκριτικά δαπανών, μιας και το 90% των σχολείων του Βόλου, όπως είπε, λειτουργούν με φυσικό αέριο, υπερτόνισε το γεγονός ότι μπροστά σε μία δύσκολη συγκυρία ο δήμος Βόλου είναι 10 βήματα μπροστά και αυτό λόγω της προνοητικότητας του δημάρχου Μπέου να βάλει τον δήμο στις Ενεργειακές Κοινότητες και μάλιστα πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος και ακολουθήσει η ενεργειακή κρίση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει