Θρήνος στον Αλμυρό για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Βαλαμούτη

Τελευταίο αντίο στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, η σορός θα βρίσκεται στο Ιερό Ναό από τις 10.00 το πρωί – Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού – Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ομάδας πλεοψηφίας και πρώην Αντιδήμαρχος Αλμυρού, Κώστας Βαλαμούτης.

Πατέρας τριών παιδιών, γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, διετέλεσε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωτών απ’ όπου και κατάγεται.

Τελευταίο αντίο στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού. Η σορός του θα είναι από τις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

“Σήμερα την 8η του μηνός Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄ μ.μ., συνήλθε σε Δημόσια Έκτακτη – Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Κωνσταντίνου Βαλαμούτη, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού και Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο Δήμο και στην κοινωνία του Δήμου Αλμυρού και αποφάσισε ομόφωνα, να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΝΟΔΕ Μαγνησίας

“Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο μας, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει