Το μουσικό φορτηγό του Δήμου Βόλου χαρίζει μελωδίες και μοιράζει χαμόγελα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από τους περαστικούς στο κέντρο της πόλης, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι κινούμενες συναυλίες με το χριστουγεννιάτικο μουσικό φορτηγό. Στην πρωτότυπη αυτή δράση, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, χαρίζοντας χαμόγελα στους περαστικούς. Συμμετέχουν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες που παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμά τους, προσκαλώντας σε ένα πάρτι επί τροχών όλους τους Βολιώτες.

Η επόμενη προγραμματισμένη κινούμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου. Η μουσική Βόλτα θα ξεκινήσει από τις 18:30 και θα συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι τις 21:30. Επιβάτες θα είναι τα μέλη του συγκροτήματος «Έκφρασις». Θα μας παρασύρουν σε μία βόλτα με γιορτινές μελωδίες που θα ενθουσιάσουν όσους βρεθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η επόμενη βόλτα προγραμματίζεται το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, τις ίδιες ώρες. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Pink Boi Clique», το εξαμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους kleant (φωνή), Νίκο Παπά (Κιθάρα), Οδυσσέα Δακτυλά (κιθάρα), Αλέξανδρο Κόκοτα (κρουστά), Χρήστο Βόντζο (μπάσο), Γιάννη Ρέστιο (φωνή). Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με cover γνωστών pop τραγουδιών αλλά και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook  «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει