Βαφίνης στο Marconi 96,1: Με πίκραναν πολύ. Υποτίμησαν τον κόσμο που με στηρίζει. Έχουμε σε εξέλιξη σημαντικά έργα για το νησί

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αντικατάσταση των δικτύων υδροδότησης, βιολογικός και λιμάνι, τα έργα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα ωθήσουν την ανάπτυξη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας, την επόμενη της επανεκλογής του, ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Αναφερθείς στην προεκλογική περίοδο είπε ότι πικράθηκε πολύ και μάλιστα από δικούς του ανθρώπους. “Δεν υποτίμησαν εμένα, υποτίμησαν τον κόσμο που με στηρίζει”, είπε μεταξύ άλλων, κυρίως, όπως εξήγησε, λόγω του πάρα πολύ μεγάλου έργου που έχει συντελεστεί στο νησί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο κ. Βαφίνης αναφέρθηκε και στα τρία πολύ σημαντικά έργα για το νησί, τα οποία σε συνδυασμό με τον καταδυτικό τουρισμό, θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα ωθήσουν την ανάπτυξη.

Μίλησε για την αντικατάσταση όλων των δικτύων υδροδότησης, έργο ενταγμένο ύψους 3.2000.000 ευρώ, η ολοκλήρωση του οποίου θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του τιμολογίου τουλάχιστον κατά 50%. Ο κ. Βαφίνης αναφέρθηκε επίσης στην οριστική μελέτη για το λιμάνι, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς επίσης και για τον Βιολογικό, ένα έργο επίσης ενταγμένο ύψους 12.500.000 ευρώ.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει