ΒΟΛΟΣ: Ένστολοι “φύλακες άγγελοι” για μια 13χρονη και έναν 23χρονο, απέτρεψαν τον κίνδυνο αυτοκτονίας τους

Τις πρώτες πρωινές ώρες και νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στον Περιφερειακό

“Φύλακες άγγελοι” αποδείχθηκαν μία αξιωματικός και ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, για δύο νέα παιδιά στο Βόλο, που ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6.00 το πρωί, με έναν 23χρονο να καλεί στο 100 και να δηλώνει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, πέφτωντας στο κενό από την γέφυρα στο τούνελ της σήραγγας της Γορίτσας στον περιφερειακό. Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής επέδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και πιάνοντας την κουβέντα στον 23χρονο, κατάφερε να λάβει τις αναγκαίες πληροφορίες για την θέση του, να τον καθυστερήσει και τελικώς να τον εντοπίσουν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο, καταφέρνοντας να τον μεταπείσουν.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στη 1.00 περίπου το μεσημέρι, όταν από πολίτες έγινε αντιληπτή μία 13χρονη, η οποία απειλούσε να πέσει στο κενό από την πεζογέφυρα του Περιφερειακού στο ύψος του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με έναν εξ’ αυτών να καταφέρνει με τα χέρια του να ανακόψει την πτώση της 13χρονη από ύψος 8 μέτρων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει