ΒΟΛΟΣ: Με τεράστια επιτυχία τα εγκαίνια του Πολυιατρείου ΑΝΑΣΣΑ, ενώ ανακοινώθηκε η λειτουργία και νέων τμημάτων στην Κλινική

Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχος μαστών, αξονικός τομογράφος, 3D πανοραμικής δοντιών, γαστρεντερολογικό τμήμα και 24ωρη ορθοπεδική κάλυψη, οι νέες λειτουργίες και τα νέα τμήματα της Κλινικής ΑΝΑΣΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 τα εγκαίνια του Πολυιατρείου ΆΝΑΣΣΑ, μιας νέας δομής Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Με τη νέα αυτή κίνηση, η ΆΝΑΣΣΑ διευρύνει την παρουσία της στο χώρο της Υγείας,  με την προσθήκη νέων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Πολυιατρείο λειτουργεί σε έναν μοντέρνο, άνετο και ευχάριστο χώρο, με την αξιοπιστία που παρέχει το κορυφαίο ιατρικό, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον πολίτη, με μία επίσκεψη, να πραγματοποιήσει πλήθος ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Πολυιατρείου, η ΆΝΑΣΣΑ ανακοίνωσε και τη λειτουργία των νέων τμημάτων και υπηρεσιών της κλινικής, του τμήματος Ψηφιακής Μαστογραφίας και Υπερήχου μαστών, του Γαστρεντερολογικού τμήματος, του Αξονικού Τομογράφου, της 3D Πανοραμικής δοντιών, της υπηρεσίας 24ωρης κάλυψης από Ορθοπεδικούς ιατρούς για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, δομές που απευθύνονται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς ασθενείς.

Το Πολυιατρείο ΆΝΑΣΣΑ βρίσκεται στη 2ας Νοεμβρίου 80 Β, λίγα μόλις μέτρα από τις εγκαταστάσεις της κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, με εύκολη πρόσβαση, μιας και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη στάση του αστικού λεωφορείου Νο.1 και Νο. 15.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει