ΒΟΛΟΣ: Θρίλερ με χειροβομβίδα (;) σε απορριμματοφόρο στο κέντρο της πόλης – Αποκλείστηκε η περιοχή – Εν αναμονή των πυροτεχνουργών

Στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου

Εν αναμονή των πυροτεχνουργών στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου στο κέντρο του Βόλου, με την περιοχή να παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΛ.ΑΣ., από νωρίς το μεσημέρι, όταν δηλαδή υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας κι ενώ πραγματοποιούσαν αποκομιδή από τους κάδους ανακύκλωσης, ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε μια χειροβομβίδα (;).

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας διαπίστωσαν φλόγες μέσα στον κάδο του απορριμματοφόρου, κάτι που συμβαίνει δυστυχώς κι αυτό γιατί κατά παράβαση κάθε λογικής, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πετάνε υπολείμματα καύσης από τζάκια και σόμπες στους κάδους απορριμμάτων. Όπως συνηθίζεται, οι υπάλληλοι έχοντας πυροσβεστήτερες σβήνουν την μικροεστία και εν συνεχεία ανακατέβουν τα απορρίμματα, ώστε να διαπιστώσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί. Σ’ αυτήν ακριβώς τη φάση ήταν που υπάλληλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την χειροβομβίδα ή με το ομοίωμά της.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργος Πράττο να δίνει σαφείς εντολές ακινητοποίησης του απορριμματοφόρου, απομάκρυνσης των πάντων από δίπλα και φυσικά άμεσης ειδοποίησης της ΕΛ.ΑΣ.

Η κινητοποίηση των ανδρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας ήταν άμεση, με τους ίδιου να προχωρούν σε αποκλεισμό της περιοχής και εκτροπή της κυκλοφορίας.

Από εκείνη την ώρα αναμένονται στο σημείο πυροτεχνουργοί, ώστε να εξετάσουν το εύρημα, το οποίο εάν όντως είναι χειροβομβίδα, θα πρέπει να αδρανοποιηθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει