Βουλευτής Μαραβέγιας στο Marconi 96,1: “Έτσι αποτιμώ την κοινοβουλευτική μου προσπάθεια – Αυτές ήταν οι δράσεις μου μέχρι σήμερα…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει αυξημένα αντανακλαστικά και ότι στέκεται ιδιαίτερα συνεπής…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αναφερθείς τόσο στο κοινοβουλευτικό του έργο, όσο και στις προσπάθειες της κυβέρνησης εν μέσω της υγειονομικής κρίσης και των συνεπειών που επιφέρει στην αγορά και κατ’ επέκταση στην Οικονομία.

Ο κ. Μαραβέγιας, αναφερθείς στην μέχρι τώρα κοινοβουλευτική του θητεία, έκανε μια σύντομη ωστόσο αναλυτική αποτίμηση των δράσεών του στους τρεις τομείς, μέσω των οποίων όπως είπε ξεκίνησε την κοινοβουλευτική του δραστηριότητά, αφού τους γνώριζε καλύτερα, δηλαδή την Παιδεία, την Υγεία και την Εργασία και πιο συγκεκριμένα την προάσπιση των συμφερόντων των ελευθέρων επαγγελματιών.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπα ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη, ο κ. Μαραβέγιας δήλωσε: “Ο πρωθυπουργός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει αυξημένα αντανακλαστικά και το γεγονός ότι στέκεται ιδιαίτερα συνεπής στα λόγια του και σε αυτά που πράττει στην συνέχεια…”, για να συνεχίσει αναλύοντας ανά τομέα τα όσα ειπώθηκαν από τον πρωθυπουργό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει