Ζέττα Μακρή: Στις 12 Ιουνίου παραδίδεται στην Αλόννησο το νέο ασθενοφόρο

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκε η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης ασθενοφόρου στην Αλόννησο.

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων. Σταμνάς, με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα, ολοκλήρωσε τη γραφειοκρατική διαδικασία, με ταχύτητα, σε συνεργασία με τον διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου και την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το νέο ασθενοφόρο, εργοστασίου  κατασκευής  CITROEN, θα παραδοθεί στο περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου για να ενισχύσει και να θωρακίσει την υγειονομική κάλυψη του νησιού. Άλλωστε η τουριστική περίοδος και η αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού στο νησί δημιουργούν πρόσθετες ανάγκες.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον διευθυντή για την ανταπόκριση και την συνεργασία αλλά και για τη δέσμευσή του να προχωρήσει με τον ίδιο, γρήγορο και αποτελεσματικό, τρόπο στη δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στην Σκιάθο. «Μόνο καλό προοιωνίζονται για τα νησιά μας τέτοιες αποτελεσματικές κινήσεις» δήλωσε η βουλευτής, που είναι αποφασισμένη να συμβάλλει στην ενίσχυση των υγειονομικών δομών τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει