Ζέττα Μακρή στο Marconi 96,1: Τουλάχιστον τρεις στην επόμενη βουλή οι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αξιοπρεπής η στάση της κας Αντωνοπούλου…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας η πρώην υφυπουργός της ΝΔ Ζέττα Μακρή, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η Μαγνησία στην επόμενη βουλή θα εκπροσωπηθεί τουλάχιστον από τρεις βουλευτές της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μακρή τόνισε: “Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς πια και θα βγάλει περισσότερους από έναν βουλευτές, κατά την δική μου εκτίμηση τουλάχιστον τρεις, για να είμαι προσεκτική. Εκτιμώ, πιστεύω και θα αγωνιστώ, μία από τους τρεις που θα μας εκπροσωπήσουν ή τους περισσότερους, να είναι και γυναίκα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει το δικό μας το φύλο να μην εκπροσωπείται στην επόμενη βουλή”.

Κληθείσα να σχολιάσει τα περί καταρτίσεως του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Μαγνησία, η κα Μακρή δήλωσε: “Εγώ θέλω να είμαι πολύ προσεκτική και όπως ξέρετε το ψηφοδέλτιο το καταρτίζει ο πρόεδρος. Δεν είναι αρμοδιότητα οποιουδήποτε φιλοδοξεί να μπει στην πολιτική. Αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω την αξιοπρεπή στάση της κας Αντωνοπούλου. Έδειξε μια αξιοπρέπεια και μια συνεπή στάση, την οποία εγώ θαυμάζω και οφείλω και δημόσια να την εξάρω…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει