ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Η «Καταιγίδα χτύπησε και στον Παγασητικό»! Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού στα ανοιχτά…

Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού κόβουν βόλτες στον Παγασητικό Κόλπο και αναμένουν τον ανθό των Ελληνικών Δυνάμεων να τον μεταφέρουν κάπου στο Αιγαίο…

Η άσκηση της Ταξιαρχίας των Πεζοναυτών είναι η συμβολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην ταυτόχρονη άσκηση του ΓΕΝ “Καταιγίς 2019″… Την ίδια ώρα όλες δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ εκτελούν την ίδια άσκηση στο Αιγαίο!

Σύμφωνα με το Veteranos.gr, το Σενάριο της ασκήσεως προβλέπει την ξαφνική επιδείνωση των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων και σύμφωνα με πληροφορίες Τούρκοι Κομάντος αποβιβάστηκαν σε μικρονήσι του Αιγαίου για την δημιουργία εντυπώσεων… ενώ επίκειται απόβαση Μεγάλων δυνάμεων σε νησί ευθύνης της ΑΣΔΕΝ!

Τα Αρματαγωγά αναμένουν να φορτώσουν… Στόχος να φτάσουν οι Πεζοναύτες ξημερώματα στον αντικειμενικό τους σκοπό και στόχο!

Η εντολή ήταν λιτή σαφή και ανέμενε άμεση εκτέλεση, αναφορά και αποτελέσματα! Να ετοιμαστεί η Ταξιαρχία να μετακινηθεί για άμεση εκτέλεση της αποστολής με όλα της τα παρελκόμενα… Να αφήσει πίσω μόνο κτίρια!

Αστραπιαία η αντίδραση των Πεζοναυτών σαν έτοιμοι από καιρό, πίσω οι αδειούχοι, κλειστά κινητά, κανείς να μην μάθει αν και πότε φεύγουμε και το κυριότερο να μην μάθει κανείς που πάμε!

Αποστολή ειδικών Κομάντος για την εξουδετέρωση των Τούρκων Κομάντος που κατέλαβαν ακατοίκητο μικρονήσι… Σε συνεργασία με Πυρήνες Εφέδρων Κομάντος της Περιοχής, που γνωρίζουν την περιοχή και την ταχεία μεταφορά δυνάμεων με μοτοσυκλέτες εντούρο και οχήματα 4×4 σε απόκρημνες περιοχές και την τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών σε σημεία ελέγχου!

Ταυτόχρονα άμεση η επιστράτευση των δυνάμεων εκείνων που μπορούν να φέρουν όπλα… Ανύψωση του ηθικού των αμάχων της Νήσου που δεχόταν επίθεση!

Η Καταιγίδα των Πεζοναυτών που θα χτυπήσει τον Τούρκο θα είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα… Η Νέμεσις θα πέσει κατακέφαλα σε αυτούς που πίστεψαν ότι είμαστε …Δεδομένοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει