Η ΕΨΑ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL Paris 2018

Αισθητή έκανε την παρουσία της η ΕΨΑ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial Paris 2018, που πραγματοποιήθηκε 21-25 Οκτωβρίου στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της σε περισσότερους από 160.000 επαγγελματίες επισκέπτες, από όλον τον κόσμο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Με την πλήρη γκάμα των προϊόντων της αποτέλεσε πόλο έλξης και βρέθηκε στο επίκεντρο των γευστικών δοκιμών. Εκτός από τη μοναδική συνταγή της Λεμονάδας και τη γεμάτη, φρουτώδη γεύση της Πορτοκαλάδας, την πολύχρωμη παλέτα των γεύσεών της συμπλήρωσαν τα βιολογικά αναψυκτικά ΕΨΑ bio, τα Iced Tea, τα λάϊτ με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, τα πρωτοποριακά λάϊτ drops και η καινοτόμα Pink Lemonade.

Η ΕΨΑ, στα πλαίσια της έντονης πολιτικής εξωστρέφειας που ακολουθεί, δε θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Sial Paris 2018, αφού πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών του «αύριο».

Το πλάνο των συμμετοχών της στις διεθνής εκθέσεις για το έτος 2018, ολοκληρώνεται με την έκθεση Nordic Organic Food Fair, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία 14 & 15 Νοεμβρίου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει