Και ο Γιώργος Κορδελάς στο Radio Marconi 96,1 F.M., από αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο και για 8 ολόκληρες ώρες την εβδομάδα ζωντανά!

Κάθε Παρασκευή 8 με 1 το βράδυ και κάθε Σάββατο 3 με 6 το μεσημέρι

Στην προσθήκη άλλης μίας εναλλακτικής ραδιοφωνικής παραγωγής προχωρά το 1o ραδιόφωνο της Μαγνησίας, με την προσθήκη μιας παλιάς ραδιοφωνικής καραβάνας ή αλλιώς της φωνής του Γιώργου Κορδελά, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στην βολιώτικη ραδιοφωνία.

Κάθε Παρασκευή 8 με 1 το βράδυ και κάθε Σάββατο 3 με 6 το μεσημέρι, η ραδιοφωνική εκπομπή η οποία θα φιλοτεχνείτε στην Σκιάθο (!!!), υπό τον τίτλο “Electric Sounds”, θα επιχειρήσει να ζωντανέψει μια εποχή όπου οι καινοτομίες στην παραγωγή της μουσικής και του ήχου ευρύτερα έφεραν μία κυριολεκτική επανάσταση στις κοινωνίες. Ένα νοσταλγικό ταξίδι χωρίς περιορισμούς, με την δεκαετία του 1970 να δημιουργεί μια τέλεια μουσική γέφυρα της δεκαετίας του 1960 με την επαναστατικότητά της και τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της μουσικής, όπου κυκλοφόρησαν τραγούδια που εξακολουθούν να έχουν απήχηση μέχρι και σήμερα. Με την δεκαετία του 1980 και τον χαρακτηριστικό της ήχο, αφήνοντας για το τέλος τη δεκαετία του 1990 και του 2000.

Ένα νοερό ταξίδι αναμνήσεων θα γεννιέται με αφορμή , όλους αυτούς τους ήχους, κάθε Παρασκευή βράδυ και Σάββατο μεσημέρι στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει