Ο εφοπλιστής Φώτης Μανούσης στο Marconi 96,1: Οι σκέψεις για τις Β. Σποράδες και το νέο πλοίο, άνω των 100 μέτρων, που έρχεται

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Υπάρχει περίπτωση πολύ σημαντική να γίνουν δύο όμοια πλοία… Έχουμε αγοράσει ήδη όλον τον μηχανολογικό εξοπλισμό κόστους άνω των 5,5 εκατ.”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο εφοπλιστής Φώτης Μανούσης.

Ο επικεφαλής της “SAOS FERRIES”, που το τελευταίο χρονικό πρόσθεσε 20 νέους προορισμούς στις Κυκλάδες και το πλοίο του “Σταυρός” διανυκτερεύει στο Καστελόριζο, μεταφέροντας οχήματα και επιβάτες ΔΩΡΕΑΝ, μίλησε αναλυτικά, όταν ρωτήθηκε, τόσο για την περίπτωση των Β. Σποράδων, όσο όμως και για το νέο πλοίο της εταιρείας, άνω των 100 μέτρων, που θα φέρει το όνομα της μητέρας του “Μελιώ”.

Πιο συγκεκριμένα και ερωτηθείς σχετικά με την περίπτωση της γραμμής των Β. Σποράδων και την πιθανότητα δρομολόγησης πλοίου σε μόνιμη βάση, ο κ. Μανούσης είπε μεταξύ άλλων ότι “είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εξετάσουμε πάρα πολύ σοβαρά”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και αναφερθείς στο νέο πλοίο, το οποίο θα φέρει το όνομα της μητέρας του “Μελιώ”, ο κ. Μανούσης είπε ότι έχει αγοραστεί ήδη όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού στοίχισε πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ και αποκάλυψε ότι θα πρόκειται για ένα πλοίο άνω των 100 μέτρων, το οποίο σύμφωνα με τις μελέτες θα έχει υπηρεσιακή ταχύτητα άνω των 22 κόμβων.

Ο κ. Μανούσης μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακροατές την πολύ σημαντική περίπτωση τελικά να χτιστούν δύο νέα όμοια πλοία και όχι μόνο ένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει