Παρέμβαση Καλτσογιάννη για τις δηλώσεις Αποστολάκη σχετικά με την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

“Ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αδιαφορία και χωρίς κανένα σχέδιο την οικονομική βιωσιμότητα της περιοχής μας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τα όσα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ή τα έλεγαν με μισόλογα, γιατί ήξεραν ότι θα έχει πολιτικό κόστος, τώρα τα λένε ξεκάθαρα, γιατί ξέρουν ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Η σημερινή παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Αποστολάκη στο Βόλο και οι δηλώσεις του περί μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών σε δύο στρατόπεδα στην Αττική, ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αδιαφορία και χωρίς κανένα σχέδιο την οικονομική βιωσιμότητα της περιοχής μας.

Οι αόριστες δεσμεύσεις του ότι στην Μαγνησία θα έρθει κάποια άλλη στρατιωτική μονάδα ως ισοδύναμο, δεν πείθουν κανέναν, πόσο περισσότερο όταν λέγονται από ένα υπουργό που σε λίγες εβδομάδες απλώς δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα και ενότητα λόγω της τουρκικής προκλητικότητας, όμως και η τοπική μας κοινωνία έχει τις δικές της αγωνίες και διεκδικήσεις.

Εμείς εμμένουμε στην πετυχημένη εκδήλωση των παραγωγικών φορέων στο Μεταξουργείο, όπου όλοι ταχθήκαμε υπέρ της διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων του τόπου μας για να βάλουμε ένα ανάχωμα στον οικονομικό μαρασμό που μας οδήγησε η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει