Σκιάθος: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου ενόψει κακοκαιρίας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό και όσο και σε οχήματα εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίδα», που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου του Δήμου ενώ σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμος είναι σε στενή επικοινωνία και συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Μαγνησίας & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας,Κωνσταντίνο Φλαμπούρη,για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Δήμου σε περίπτωση ανάγκης.
Κατόπιν στενής συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ και τον Διευθυντή της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ, Πασχάλη Παρασχούδη, από αύριο Σάββατο ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΔΔΗΕ στο νησί και αποστέλλεται μία γεννήτρια που μπορεί να σηκώσει αυξημένο ηλεκτρικό φορτίο.

Επίσης, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα, τη Λιμενική Αρχή, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τη Βάση Ετοιμότητας και με όλους τους επιχειρησιακούς φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Δημαρχείο: 2427350101
Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:2427023713
Δημοτική Αστυνομία:2247351320

Μπορεί επίσης να σας αρέσει