Κραυγή αγωνίας από τους Κτηνοτρόφους του Αλμυρού μέσω του Marconi 96,1 – Άμεση ανταπόκριση από την Ζέττα Μακρή

ΗΧΗΤΙΚΟ – Πρόεδρος Συλλόγου Κτηνοτρόφων Αλμυρού Αναστάσιος Σκούρας: “Για όλους ακούμε μέτρα. Για τους κτηνοτρόφους όμως, δεν ακούμε τίποτα. Πώς θα ταϊστούν αυτά τα χιλιάδες ζώα;” – Ζέττα Μακρή: “Θα επικοινωνήσω μαζί τους μετά το τέλος της εκπομπής, ώστε να βοηθήσω…”

S.O.S. εκπέμπουν οι Κτηνοτρόφοι του Αλμυρού, από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο τους, λόγω της παύσης των εξαγωγών αλλά και του λουκέτου στα καταστήματα εστίασης, στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορονοϊού.

Όπως εξήγησε ο κ. Αναστάσιος Σκούρας, πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Αλμυρού, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, η κατάσταση είναι πλέον δραματική, αφού τόσο η παύση των εξαγωγών, όσο και τα λουκέτα στα καταστήματα εστίασης έχουν φέρει τον κλάδο σε τεράστια ανηφόρα, με την πολιτεία ωστόσο να είναι απούσα, την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται μέτρα για όλους τους υπόλοιπους κλάδους.

Αφουγκραζόμενη το μήνυμα η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Ζέττα Μακρή, ανταποκρίθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την εκπομπή, ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Σκούρα, ώστε μετά το πέρας να τον ακούσει αναλυτικά και να παρέμβει όπου μπορεί στην κυβέρνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει